dash 2 pro canbus set up to life ecu

peteg
Posts: 6
Joined: Sun Dec 20, 2020 8:00 pm

dash 2 pro canbus set up to life ecu

Postby peteg » Mon Dec 21, 2020 8:29 pm

help needed im new to dash 2 and canbus
i have 15 channel licence
i believe the life is set correct as per rt instructions 120ohm resistor fitted
i have canbus emblem up on dash
but how do i configure to get data on the dash 2 pro
i have update firmware and selected 15 canbus channels from drop down messages .
what else do i need to do .
regards pete

Support
Posts: 385
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:09 pm

Re: dash 2 pro canbus set up to life ecu

Postby Support » Tue Dec 22, 2020 3:35 pm

Hi Pete - We are already supporting this enquiry over email, I've replied today but please bear in mind Christmas is a very busy time for us.

Thanks
______________________________
Posted by Race Technology Support

peteg
Posts: 6
Joined: Sun Dec 20, 2020 8:00 pm

Re: dash 2 pro canbus set up to life ecu

Postby peteg » Tue Dec 22, 2020 4:48 pm

yes received email and now working thankyou

peteg
Posts: 6
Joined: Sun Dec 20, 2020 8:00 pm

Re: dash 2 pro canbus set up to life ecu

Postby peteg » Sun Feb 14, 2021 9:19 pm

can the dash 2pro menu buttons be programmed via can bus please. and if so how .

Support
Posts: 385
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:09 pm

Re: dash 2 pro canbus set up to life ecu

Postby Support » Mon Feb 15, 2021 5:48 pm

Only via USB connector and DASH2 PRO configuration utility, the Unit Control Inputs section is where you can change the settings.

Best regards
______________________________
Posted by Race Technology Support

peteg
Posts: 6
Joined: Sun Dec 20, 2020 8:00 pm

Re: dash 2 pro canbus set up to life ecu

Postby peteg » Wed Feb 17, 2021 7:53 pm

was hoping to use wireless buttons on my steering wheel via canbus to change screens . and add markers, but im quessing you can only use the inputs .


Return to “General support questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests