Klik hier om naar onze Racing pagina's

Wij zijn de Britse nummer 1 producent van geavanceerde ras datalogging systemen en beeldschermen die geleverd worden aan individuen en race teams van alle niveaus over de hele wereld. Onze sterke punten zijn onder andere een hoge nauwkeurigheid GPS-dataloggers, hoogwaardige elektronische dashboard displays, innovatieve gecombineerde data / video-systemen al ondersteund door de beste data-analyse software in het bedrijf.

Klik hier om naar onze Industrial testpagina's

Van GPS snelheidsmeting en rem testen, om dataloggers geschikt voor duurzaamheid testen. Ons assortiment van professionele industriële testapparatuur levert ongeëvenaarde prestaties en nauwkeurigheid, gecombineerd met ongeëvenaarde back-up en ondersteuning. Wij leveren data logging apparatuur en sensoren om een enorm scala van blue chip OEM's over de hele wereld. We zijn uniek omdat onze PurePhase GPS technologie is ontwikkeld in huis en is speciaal ontwikkeld voor automotive testen.

Klik hier om naar onze veiligheidspagina's te gaan

We werken samen met onze gespecialiseerde partner "Neurotraffic Ltd" om een reeks oplossingen te bieden die gericht zijn op het verbeteren van de veiligheid van de bestuurder. We combineren het beste van onze hardware en technologie, met de beste veiligheidsbeoordelingsalgoritmen en ervaring van Neurotraffic om een scala aan oplossingen te bieden, van het monitoren van jonge bestuurders tot professionele rijopleiding.

Klik hier om naar onze GoPro Only Software-pagina's te gaan

Race Technology levert geavanceerde software voor gegevensanalyse ter ondersteuning van GoPro-camera's. Geschikt voor een breed scala aan sporten en activiteiten - vrije tijd, amateur of professional.

Klik hier om naar onze pagina's voor aangepaste ontwikkeling te gaan

We werken samen met een breed scala aan internationale bedrijven, openbare organisaties en kleinere organisaties om oplossingen op maat aan te bieden. Wij zijn zeer ervaren in elektronische productontwikkeling, softwareontwikkeling in verschillende talen. We hebben bijzondere expertise op het gebied van hoge precisie GPS, traagheidssystemen, video, GSM, datalogging en CAN-communicatie.