Prestaties Monitor Software

PerformanceMonitor

De prestatie-monitor software is een complete live-test pakket. Koppelen van een race-technologie sensing apparaat, zoals een van onze GPS dataloggers, of een SPEEDBOX op een computer met de prestaties van de monitor software maakt het mogelijk voor live tests worden uitgevoerd. Tests zoals versnellingen en remmen tijden zijn ingesteld met behulp van de software. Als de gemeten snelheden langs de set referentiepunten (bijvoorbeeld 0 en 60 mph), de software kan de tijd die nodig is om te versnellen tussen deze twee snelheden te meten.

De software is volledig configureerbaar aan de eisen van de gebruiker. Van het uitvoeren van eenvoudige tests tussen elke variabelen zoals snelheid, temperatuur of druk - Om een ​​complete test met meerdere tests, met input van de gebruiker eisen en begeleiding vraagt ​​naar het volgende deel van de test te starten. De resultaten kunnen worden weergegeven met behulp van verschillende formaten zoals grafieken en tabellen waarden voor het gemak van interpretatie.

Enkele eenvoudige tests zijn al ingesteld op de software om te beginnen. De tests worden ingesteld met behulp van scripts, bijvoorbeeld een staande start acceleratietest 0-60mph zou er als volgt uitzien:

% Weergave snelheid

Display "Speed", VAR_0015,2,18

Grafiek VAR_0015

OpenPromptWindow 50

StartTest

Prompt "Accelerate naar 60mph"

Wacht (VAR_0001! = 0)

%Starttijd

TEMP_0001 = VAR_0001

RecordResult "Starttijd:", TEMP_0001

Wait (VAR_0015> = 60)

% Eindtijd

TEMP_0002 = VAR_0001

Prompt "TEST COMPLETE"

EndTest

RecordResult "Eindtijd:", TEMP_0002,2

RecordResult "Totale tijd 0 - 60 mph:" (TEMP_0002-TEMP_0001), 2

Met behulp van scripts kan de testcriteria volledig worden gecontroleerd en aangepast, het toevoegen van nadere voorwaarden, secundaire tests (bv na een 0-100mph versnelling test, kan een 100-0 remproef worden uitgevoerd), meerdere tests binnen dezelfde termijn, en vraagt ​​om de tester (bv "Start remmen NU!" kan worden gevraagd om een ​​remtest beginnen na een versnelling test). Details zoals de testers naam en het voertuig wordt getest kan worden gevraagd voorafgaand aan de test, en deze gegevens kunnen worden opgeslagen met de resultaten voor gemakkelijke verwijzing.

De scripttaal die is ontworpen door Race Technology voor deze toepassing, maar heeft veel gelijkenissen met "basic". De editor venster script bevat alle relevante referentie-informatie zoals trefwoorden, variabelen en constanten.

Al onze software is beschikbaar als een enkele download, die alle programma's en de documentatie omvat. Dit is beschikbaar als gratis download hier.