DL1 Pro Not recording at 1KHz

Moderators: jlucas, RTUSA, kieran

jeffnickel
Posts: 5
Joined: Fri Nov 06, 2015 6:01 pm
Location: Vancouver Canada

DL1 Pro Not recording at 1KHz

Postby jeffnickel » Thu Nov 02, 2017 10:00 pm

I have a DL1 Pro with the 1KHz ANA Upgrade. The unit configuration file is set to record 3 analog channels at 1KHz but I get 100Hz samples repeated 10 times. The RUN file shows 1ms data intervals but each 100Hz sample is simply repeated 10 times. Is this what the 1KHz samples means?? Not really an upgrade??
Thanks,
Jeff

Support
Posts: 298
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:09 pm

Re: DL1 Pro Not recording at 1KHz

Postby Support » Fri Nov 03, 2017 8:55 am

Hi Jeff,

Many thanks for your post.

1KHz logging should indeed be 1KHz, would it be possible that you could send me the run file of the data you're seeing the issue in, the configuration file running on the DL1 and could you also tell me the main application version running on the DL1 please.

Please send the above files to my email

sam@race-technology.com

I'll look into these as soon as I receive them.

Kind Regards,
RT Support (SK)
______________________________
Posted by Race Technology Support


Return to “General support questions”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests