live-chat-status
Positive SSL EV

Live Monitor-software

Live Monitor

De geheel nieuwe Live Monitor-software is een gebruikersvriendelijke, real-time bewakingssoftware die alle gegevensuitvoer van onze alle huidige dataloggingproducten zal weergeven. De 3 hoofdsecties; de eerste weergave van alle kanalen als tekst en nummers, de tweede kan variabelen visualiseren met behulp van aanpasbare besturingselementen en de derde een variabelebeheerder.

De Live Monitor-software is ideaal voor het controleren van de functie van sensoren en andere gegevenskanalen. Maak eenvoudig verbinding met het datasysteem en alle kanalen die worden weergegeven, worden weergegeven in het eerste gedeelte; met waarden, eenheden en tarieven.

Voor een duidelijkere weergave van specifieke waarden kunnen besturingselementen worden ingesteld om variabelen grafisch weer te geven. De software bestaat uit verschillende soorten bedieningselementen, zoals meters, LED-displays, indicatoren en grafieken die kunnen worden gebruikt om verschillende soorten gegevens te visualiseren die afkomstig zijn van de hardware. Elk besturingselement kan door de gebruiker worden aangepast om de exacte look te krijgen die ze nodig hebben.

De gebruikersinterface heeft veel gemeen met de analysesoftware, bijvoorbeeld de functionaliteit van de variabele manager is erg vergelijkbaar en u kunt zelfs dezelfde bestanden met variabele definitie delen tussen de 2 programma's, dus zodra u alle sensordefinities in het analyseprogramma hebt staan , dan kun je ze eenvoudig exporteren naar het monitorprogramma.

Al onze software is beschikbaar als een enkele download die alle programma's en de documentatie omvat. Deze is hier gratis beschikbaar om te downloaden.