live-chat-status
Positive SSL EV

Software download

Deze softwaredownload bevat alleen het GoPro- softwarepakket . Ga naar software voor compatibele hardware met Race Technology hier .

Stuur een e-mail als u problemen ondervindt bij het openen of downloaden van de software sales@race-technology.com

- Download en probeer alle functies 30 dagen gratis uit -

Minimumeisen:

Besturingssysteem: Windows 7 of hoger.

Geheugen: Ten minste 4 GB wordt sterk aanbevolen.

Harde schijf: De analysesoftware gebruikt een groot wisselbestand voor tijdelijke opslag, omdat dergelijke schijfprestaties belangrijk zijn en een SSD-schijf zeer voordelig is.

Schermresolutie: Minimaal 1366 x 800

Processor snelheid: i3-processors werken prima, i5-processors zijn geweldig, met name de nieuwere generaties.

MAC: We testen niet op Macs, maar we hebben veel gebruikers zonder problemen onder Parallels. Merk op dat we officieel geen Macs ondersteunen en dat we geen Macs op kantoor hebben om mee te testen. Als u echter een probleem tegenkomt wanneer u Mac gebruikt, laat het ons dan weten en we zullen zien of we iets kunnen doen.

Beveiligingssoftware: Dit veroorzaakt steeds meer problemen, houd er rekening mee dat onze software is gecompileerd op een beveiligde computer, dat alle bestanden worden gecontroleerd op virussen, dat alle bestanden digitaal worden ondertekend en vervolgens worden ingebouwd in een installeerbaar pakket dat zelf digitaal is ondertekend. Onze software bevat absoluut geen virussen, Trojaanse paarden, malware, advertenties of iets dergelijks onplezierigs. Als je viruschecker iets anders zegt, dan is het gewoon verkeerd! We krijgen hier wekelijks meldingen van gebruikers over en het is gewoon de antivirussoftware die zijn bestaan naar onze mening probeert te rechtvaardigen. Een ander potentieel probleem met beveiligingssoftware is de mogelijke prestatiebederf, als u werkt met "beveiliging op bedrijfsniveau" van gecodeerde schijfstations, meerdere antivirusprogramma's, UAC ingeschakeld, register vergrendeld enz., Wees niet verrast als u slechte prestaties krijgt - in sommige extreme gevallen waarin alle toegang tot de schijf wordt gecontroleerd, kan de analysesoftware vrijwel onbruikbaar zijn.

We verwachten niet dat u problemen ondervindt bij het gebruik van onze software, maar als u dit doet, kunt u contact met ons opnemen via onze ondersteuningspagina, zodat we de mogelijkheid hebben om dit te corrigeren.

 

Installatie instructies:

Klik op de link bovenaan deze pagina en we sturen u een gratis downloadlink. Als je al een kopie van onze GoPro Only-software op je computer hebt, moet deze worden verwijderd voordat je verder kunt gaan. De GoPro Software is een zelfstandige installatie en kan naast andere Race Technology-softwarepakketten zoals V10 of V8.5 worden geïnstalleerd.
Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
 

Belangrijk: Zorg ervoor dat de software is geïnstalleerd op de computer waarop u deze wilt gebruiken - de licentie is slechts geldig voor één computer en kan later niet naar een andere computer worden overgedragen. Extra licenties kunnen worden aangeschaft als u de software op meerdere computers wilt gebruiken.